Anderson Valley Fall Hornin' 35,5 cl

Inhoud:
35,5 cl
Fles / Blik:
Fles
Verpakking:
1
Alcoholpercentage:
6,0%
  • Koop 24 voor € 2,52 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 2,80

Anderson Valley Fall Hornin'

Meer afbeeldingen

Details

Toen wij voor het eerst hoorden van pompoenbier waren we nog alles behalve overtuigd. Volkomen onterecht want deze combinatie is een van de grootste verrassingen van de afgelopen jaren! De diversiteit is groot, bij sommige brouwers doet de smaak denken aan kruidnoten en bij anderen proef je eerder vanille.
De smaak van dit bier is dichter bij de hoofdingrediënten gebleven met een mooie pompoensmaak en een vrij donkere kleur.

Brouwerij

De Anderson Valley Brewing Company is opgericht in 1987 door Kenneth Allen. Het was zijn droom om de beste bieren ooit te brouwen.

De brouwerij had meteen een succesvolle start en door de grote vraag naar haar bieren verhuisde de brouwerij in 1996 naar een nieuwe locatie vlak bij het centrum van Boonville. De jaren daarna werd er elk jaar meer dan de dubbele hoeveelheid bier gebrouwen ten opzichte van het jaar daarvoor. Een enorme groei dus. Zo enorm dat de capaciteit van de brouwerij tekort begon te schieten.

In 2000 werd dan ook het nieuw gebouwde brouwhuis in gebruik genomen, waarin orginele brouwketels uit Beieren werden geplaatst. De brouwerij haalt haar energie bijna geheel uit zonnepanelen die op de grond van de brouwerij zijn geplaatst. Dus ook nog eens een heel milieuvriendelijke brouwerij.

In Anderson Valley, in noord Californië, spreekt men een eigen, plaatselijk dialect, genaamd Boontling (spreek uit als "boentlin").

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 25 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen