Bekijk speciale EK bierpakketten  | Bezoek onze winkel! | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
Bierpakket

Pilsener bierpakket (12-pack)

Ga je voetbal kijken met vrienden? Dan kan goed bier natuurlijk niet ontbreken! Geniet samen met je vrienden van 12 heerlijk verfrissende niet-alledaagse doch populaire pilseners. Dit pakket bevat 3 x 4 verschillende pilseners. 

De inhoud van dit pakket:
Vet & Lazy Bohemian Pils is een Pilsener. Een bier met een volle body en een zachte afdronk en een vleugje Kazbek hop.
Budweiser betekent dat dit bier uit de plaats 'Budweis' afkomstig is. Budweiser Budvar, het originele Tsjechische Budweiser, rijpt maar liefst 90 dagen voor het wordt verpakt op fust, fles of blik. De brouwerij heeft lang als hofbrouwer gefungeerd - en wel voor de Keizer van het Heilige Roomse Rijk! Dit pilsener wordt gebrouwen met de beste ingrediënten zoals verschillende Saazer hopsoorten. Het alcoholpercentage van dit lekkere pils bedraagt 5,0%. 
Het bier in de branding. Bijna geen andere premium pilsener is zo getrouw gebleven als Jever. Al meer dan 160 jaar cultiveert Jever zijn eigen Friese-zurige smaak. En dat heeft een reden: het brouwen water! Het water is ook bijzonder zuiver en zacht, en gaf Jever de kans om meer hop toe te voegen. Dit maakt Jever Friesian-bitter en verfrissend tegelijk.
Een soepel bier met tropische en fruitige aroma's. Gebrouwen met Mosaic, Citra en Cashmere.

22,95

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace.
  • Gratis verzending op enkele bierpakketten én boven 75 EUR.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.