Win een waardebon van brouwerij De Molen!  | Gratis verzending > €75 | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
Bierpakket

Pilsener bierpakket XL (24-pack)

Pilsener bierpakket XL (24-pack)

Houd jij van pilsener bier en ben je op zoek naar een verrassend verfrissende pilseners van kleinere brouwerijen? Of ga je voetbal kijken met vrienden? Dan moet je deze pilseners zeker eens proberen. Geniet samen met je vrienden van 24 heerlijk verfrissende niet-alledaagse doch populaire pilseners. Dit pakket bevat 4 x 6 verschillende pilseners en een houten opener.
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, is morgen in huis.

De inhoud van dit pakket:
Swinckels is een Superior Pilsener. Het unieke karakter krijgt Swinckels' door de mix van Cascade hop en Polaris hop. Het is een licht kruidige, fruitige pilsener met een verfijnde bittere smaak. 
Budweiser betekent dat dit bier uit de plaats 'Budweis' afkomstig is. Budweiser Budvar, het originele Tsjechische Budweiser, rijpt maar liefst 90 dagen voor het wordt verpakt op fust, fles of blik. De brouwerij heeft lang als hofbrouwer gefungeerd - en wel voor de Keizer van het Heilige Roomse Rijk! Dit pilsener wordt gebrouwen met de beste ingrediënten zoals verschillende Saazer hopsoorten. Het alcoholpercentage van dit lekkere pils bedraagt 5,0%. 
Het bier in de branding. Bijna geen andere premium pilsener is zo getrouw gebleven als Jever. Al meer dan 160 jaar cultiveert Jever zijn eigen Friese-zurige smaak. En dat heeft een reden: het brouwen water! Het water is ook bijzonder zuiver en zacht, en gaf Jever de kans om meer hop toe te voegen. Dit maakt Jever Friesian-bitter en verfrissend tegelijk.
Een Belgische Premium pils, gebrouwen met 4 verschillende hopsoorten. De smaak is licht kruidig, fruitig en licht bitter. 
  • Opener

25,95

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace e-mail.
  • Gratis verzending bij bestellingen > 75 EUR en enkele bierpakketten.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.