Bekijk speciale EK bierpakketten  | Bezoek onze winkel! | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
Bierpakket

Rode Duivels speciaalbierpakket (12-pack)

Met het Rode Duivels speciaalbierpakket scoor jij de ideale selectie aan Belgische bieren om samen van te genieten. Dit bierpakket bevat 6 x 2 écht Belgische bieren en een houten opener. 

De inhoud van dit pakket:
Een uniek blond Belgisch bier van 8.5% met een subtiele ‘smoked’ smaak. Krachtig en toch verrassend zacht dankzij de toevoeging van gerookte eikenhouten snippers tijdens het brouwen. 
Gouden Carolus Classic wordt gezien als één van de beste bieren ter wereld. Dit bier combineert de warmte van wijn met de frisheid van bier. Dit is een karaktervol bier, waar je elke keer weer op terugkomt.
St. Bernardus Tokyo valt tussen een Saison en een Witbier in. Het is een verfrissend bier met aroma's van citrusfruit. Een vleugje kruidigheid, een tintje vanille en die herkenbare St. Bernardus-gist maken een feest van elke slok!
De Saison Dupont is een hoge gistingsbier met hergisting in de fles. Reeds in 1844 werd dit bier gedurende de winter in onze hoeve-brouwerij gebrouwen.Gedurende enkele maanden kreeg dit bier een tweede gisting op vat, waarna het werd geschonken om de dorst van de seizoenarbeiders op de hoeve te lessen.Nog steeds wordt onze Saison Dupont beschouwd als “de klassieker onder de Belgische seizoenbieren”! Koperblond, de fijnste hoparoma’s en een uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser, zoals het oorspronkelijk was. Onze selectie van gisten leent zich tot specifieke aroma’s en een typerende smaak. De reële nagisting in de fles, die nog lang zal doorgaan in uw kelder, resulteert in een complex en bijzonder aromatisch bier.
Omer is een blond bier van 8,0% en is gebrouwen met 3 soorten hop afkomstig uit Duitsland, Slovenië en Tsjechië.
  • Opener

27,95

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace.
  • Gratis verzending op enkele bierpakketten én boven 75 EUR.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.