De Molen Brouwerijpakket (12-pack)

Bestel nu dit pakket:
  • Gratis verzending
  • 10% Koningsdagkorting t/m 27 April geldig
  • Onze beste bieren
  • Ideaal voor bierproevers
  • Stevig en veilig verpakt
  • Door de grote vraag kan het zijn dat je dit pakket met een paar werkdagen vertraging ontvangt. 

Wist je dat De Molen een van de beste brouwerijen ter wereld is? Reden genoeg om dit pakket te bestellen met daarin 6 verschillende craft bieren, van ieder 2 stuks! Ideaal om samen van te genieten. 

De beste brouwerijen ter wereld
Op ratebeer.com geven ruim 400.000 speciaalbierliefhebbers hun mening over ruim 26.000 verschillende brouwerijen. De Molen staat daarmee op de 23e plek van beste brouwerijen wereldwijd en is daarmee de beste Nederlandse brouwerij op de lijst. 

De inhoud van het pakket:
2x Bommen & Granaten (Quadrupel - 11.9%)
★★★★☆ 3.86/5

2x Hamer & Sikkel (Porter - 5.2%)
★★★☆☆3.47/5

2x Hel & Verdoemenis (Stout - 11.9%)
★★★★☆ 3.93/5

2x Op & Top (Amber - 4.5%)
★★★☆☆3.43/5

2x Vuur & Vlam (Pale Ale - 6.2%)
★★★★☆ 3.60/5

2x Water & Vuur (New England IPA - 6%)
★★★★☆ 3.63/5

 
Bommen & Granaten
Met 11.9% alcohol was het gewoon onmogelijk om dit bier anders te noemen dan Bommen en Granaten. Het gebruik van champagne gist heeft groot effect gehad op zowel de smaak als het mondgevoel. U zult veel fruit aantreffen in dit bier zoals sinaasappel, mandarijn en zoete appels. Het is een zeer krachtig en vol bier, maar ondanks dat toch zeer gemakkelijk te drinken. Alhoewel de naam waarschijnlijk anders suggereert is het de favoriet onder onze vrouwelijke cliënten, maar het wordt ook door de mannen hooglijk gewaardeerd. 

Hamer & Sikkel 
Hamer & Sikkel is een robuuste porter met een geroosterde mout karakter. Smaken van chocolade, koffie en hout die eindigen in een subtiele maar intense bitterheid.

Hel & Verdoemenis
Een stevig zwart bier gebrouwen met veel donkere mouten die zorgen voor smaken zoals koffie, pure cacao en zwarte bes. Het bier is flink bitter, maar door de balans met de zoetheid uit de mout is de bitterheid prachtig gebalanceerd.

Op & Top
Een hoppig blond bier. Brouwerij de Molen noemt de Op & Top graag “de instapper”. Een biertje met met smaak dan een pils, maar nog steeds erg toegankelijk voor een groot publiek. Met slechts 4,5% alcohol, een stevige maar toch zachte bitterheid en citrus-achtige geur en smaak, is dit een ideale dorstlesser.

Vuur & Vlam
Het Molenbier met de grootse fan-base. Deze donker blonde, zwaar gehopte India Pale Ale is bitter maar niet té. Dit wordt bereikt door niet alleen tijdens de kook, maar ook op andere momenten in het brouwproces hop toe te voegen. Hierdoor komen vooral de hoparoma's en smaken van fruit en bloemen naar voren.

Water & Vuur 

Een heerlijk zomerse New England IPA. Zeer hoppig en fruitig, maar niet te bitter.
Inhoud Mixpack, 12x

€ 39,95

Verzendkostenvrij

  • Betaal veilig met iDeal
  • Geselecteerd door onze bierexperts
  • We versturen je bestelling binnen 2 werkdagen