Win een waardebon van brouwerij De Molen!  | Gratis verzending > €75 | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
Brouwerij De Molen

De Molen Prijswinnaars Bierpakket (12-pack)

De Molen Prijswinnaars Bierpakket (12-pack)

Ontdek de beste bieren van De Molen in één pakket. Deze bieren hebben een bronze medialle gewonnen tijdens de Dutch Beer Challenge 2021. Om dit samen met jou te vieren geeft De Molen mooie prijzen weg. Vind de zwarte enveloppe in jouw pakket en win een waardebon van 25 euro! Besteed dit bedrag aan heerlijke drankjes of hapjes op het terras van De Molen of in de bierwinkel zelf.

De inhoud van dit pakket:
Een hoppig blond bier. Brouwerij de Molen noemt de Op & Top graag “de instapper”. Een biertje met met smaak dan een pils, maar nog steeds erg toegankelijk voor een groot publiek. Met slechts 4,5% alcohol, een stevige maar toch zachte bitterheid en citrus-achtige geur en smaak, is dit een ideale dorstlesser.
Kort & Krachtig is een saison, een oude Belgische en Noord-Franse bierstijl. Bij hoge temperaturen gefermenteerd om het pittig en verfrissend te maken. Veel citrus in de smaak, maar met een bittere afdronk.
De Molen Gouds en Gevaarlijk is een Barley Wine gecombineerd met stroopwafels! Het resultaat is een bier met fruitige en zoete tonen van de barley wine en biscuit- en karameltonen van de stroopwafels. 

36,95

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace.
  • Gratis verzending op enkele bierpakketten én boven 75 EUR.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.