Win een waardebon van brouwerij De Molen!  | Gratis verzending > €75 | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
Brouwerij Het Anker

Het Anker Brouwerijpakket (6-pack)

Het Anker Brouwerijpakket (6-pack)

Stijl Overig
Ontdek het assortiment van Brouwerij Het Anker, een brouwerij met een erg rijke geschiedenis. Dit pakket bevat 6 verschillende bieren van Het Anker.

De inhoud van dit pakket:
Gouden Carolus Ambrio is een favoriet van velen. Het is een amberkleurig bier met een hoog alcoholpercentage. Gouden Carolus Ambrio wordt gebrouwen volgens een recept uit de 14e eeuw. De smaak is fruitig met een licht bittere afdronk.
Gouden Carolus Hopsinjoor is een verwijzing naar de Opsinjoor, een figuur uit de geschiedenis van Mechelen. Daarnaast is het een verwijzing naar de vijf hopsoorten die in dit bier verwerkt zijn. Dit bier werd voor het eerst gepresenteerd op het Zythos-bierfestival. Daar won het direct een consumententrofee.
Dit bier word took wel één van de beste bieren ter wereld genoemd. het combineert de warmte van wijn met de frisheid van bier. Hierdoor is de Gouden Carolus Classic een karaktervol bier, die je zeker vaker gaat drinken!
Maneblusser is een toegankelijk bier, een goed alternatief voor een pilsener. Inwoners van Mechelen worden ook wel Maneblussers genoemd. Het verhaal gaat dat er ooit een dronkaard was die na zijn cafébezoek alarm sloeg, omdat hij dacht dat de kerktoren in brand stond. Echter, was er geen brand het was enkel de maneschijn.

Brouwerij Het Anker heeft een rijke geschiedenis. De brouwerij hoe wij hem nu kennen is in 1873 opgericht, maar er zijn vermeldingen die teruggaan tot het eind van de 14e eeuw. Sinds 1999 heeft Het Anker een hotel bij de brouwerij in Mechelen.

12,00

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace e-mail.
  • Gratis verzending bij bestellingen > 75 EUR en enkele bierpakketten.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.