Win een waardebon van brouwerij De Molen!  | Gratis verzending > €75 | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  
St. Bernardus

St. Bernardus Brouwerijpakket (10-pack)

St. Bernardus Brouwerijpakket (10-pack)

Stijl Overig
Ontdek het assortiment van Brouwerij St. Bernardus, een brouwerij die bekend staat om de heerlijke abdijbieren. Dit pakket bevat 10 verschillende bieren van St. Bernardus.

De inhoud van dit pakket:
St. Bernardus Prior 8 wordt ook wel een donkere Tripel genoemd. De smaak heeft toetsen van karamel, mout en fruit. Waan je op een verrassende ontdekkingstocht met deze abdijstijl Dubbel.
Dit bier is een van de beste dubbels ter wereld. St. Bernardus Pater 6 wordt ook wel Paterke genoemd. Het bevat een ongelofelijke rijkdom aan smaken, van karamel, pruimen, nootachtige aroma's en daarnaast veel fruit, zoals bananen en perzik. 
St. Bernardus in Watou brouwde vroeger de bieren voor de nabijgelegen Sint Sixtusabdij. In die tijd waren de trappisten niet zo van de nieuwerwetse bieren, zoals de tripels. Toen de monniken in 1992 weer zelf hun trappistenbieren gingen brouwen, ontstond deze geweldige Tripel. 
Diep donkerbruin, met een schuimkraag als door een driesterren kok geschapen en een overweldigende smaak, is St. Bernardus Abt 12 een bier van eenzame klasse, van een zeldzame schoonheid, misschien wel één van de beste bieren ter wereld. Maar boven alles proef je in St. Bernardus Abt 12 iets dat je zeer zelden ontdekt: pure en onbaatzuchtige liefde, een volstrekte toegewijdheid aan het raken aan perfectie. 

St. Bernardus wordt sinds 1946 gebrouwen. In 1992 is de brouwerij hernieuwd en vanaf dat moment wordt er aan de Trappistenweg in Watou bier gebrouwen. St. Bernardus brouwt blonde en donkere abdijbieren van hoge gisting met hop afkomstig van hun eigen hopveld naast de brouwerij, St. Sixtus gist en mout van de beste kwaliteit.

19,50

  • Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een track&trace e-mail.
  • Gratis verzending bij bestellingen > 75 EUR en enkele bierpakketten.
  • Wij garanderen de meest verse bieren.