Win een waardebon van brouwerij De Molen!  | Gratis verzending > €75 | Meer dan 1.200 speciaalbieren | Gemiddelde klantbeoordeling: 4.6 / 5  

Exclusief Vaderdag bierpakket -  Mét 10% korting

Nog t/m 21 juni geldig: Nu 10% Untappd korting op je exclusieve Vaderdag bierpakket met o.a. speciale Vaderdag biertjes De Molen Vader & Zoon en Uiltje For My Number #1. Deze limited edition biertjes wil je absoluut hebben! Vul de kortingscode 'UNTAPDDVD21' in je winkelmandje in en ontvang direct 10% korting op jouw bierpakket. Check De Molen Vader&Zoon en Uiltje For My Number #1 in tussen 14 en 28 juni in op Untappd en je verdient ook nog een leuke badge. Onder alle badges verloten we op 30 juni een verrassingspakket t.w.v. 50 euro. Let op: aankopen ná 14:00 uur op vrijdag 18 juni zijn niet meer voor Vaderdag in huis. 

Nog meer Vaderdagcadeaus!

Op zoek naar nog meer leuke bierpakketten? Dan is de privé bierproeverij misschien een leuk idee. Daarbij ga je met behulp van een proefformulier en een online proeverij aan de slag om de speciale bieren te proeven. Wil je iemand of jezelf verrassen? Dan is een verrassingspakket blond of een Trappisten verrassingspakket misschien wat voor jou! Check onze speciale bierpakkettenpagina voor alle leuke biercadeaus.