Bestellen

Assortiment

Een artikel zoeken

Om u het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij ons assortiment ingedeeld naar zowel land van herkomst, type als brouwerij. Deze 3 categorieën vindt u terug op de homepage en in de rode balk bovenaan elke pagina. Gebruik deze ingangen om uw bier te vinden.

Daarnaast staat op onze website op elke pagina bovenin de rode balk het zoekvenster. Hier kunt u een term, bijvoorbeeld de naam van een bier of brouwerij, invullen om te zoeken in ons assortiment.

In de linker kolom van onze product-overzichtspagina's vindt u links naar specifieke selecties binnen die categorieën. Hierbinnen kunt u nog verder selecteren en artikelen bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen het type “Blond” selecteren op land, brouwerij of prijs.

Sommige artikelen hebben wij wel in ons assortiment, maar zijn soms (tijdelijk) niet leverbaar, of alleen op aanvraag. Zoals bijvoorbeeld het geval is voor seizoenbieren. Neem gerust contact op met onze klantenservice via het formulier op de contactpagina en u krijgt zo snel mogelijk te horen of en hoe we iets voor u kunnen betekenen.

Een bestelling plaatsen

U bestelt onze bieren in vijf simpele stappen:

1. Kies een bier in de online bierwinkel en voeg deze toe aan de Winkelwagen. Wilt u meerdere bieren kopen? Herhaal dit dan net zo vaak als u wilt.

2. Log in met uw gegevens of kies er voor als eenmalige gast de online bierwinkel te bezoeken.

3. Vul (indien u nog niet bekend bij ons bent) uw gegevens in zodat wij uw bestelling kunnen bezorgen en selecteer uw betaalmethode. Heeft u een kortingscode dan kunt u die tijdens deze stap invullen.

4. Controleer uw bestelling op de overzichtspagina en lees onze algemene voorwaarden. Indien u nog iets wilt wijzigen dan kunt u altijd terug naar één van de vorige stappen.

5. Plaats de bestelling door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en op de oranje "Plaats bestelling" knop te klikken. 

Veilig bestellen

Bedenktermijn

U heeft recht op een bedenktermijn. Bier&zO hanteert een bedenktermijn van 14 kalenderdagen.

Uw account

Om bij Bier&zO te bestellen, heeft u geen account nodig, maar indien u van plan bent om vaker bij ons te kopen raden we u wel aan om een account aan te maken. Dit scheelt u veel tijd bij uw volgende bestellingen. In dat account geeft u onder andere uw naam, adresgegevens, e-mailadres en betalingsgegevens op. Geef meteen aan of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. De toegang tot uw account is beveiligd met een door u gekozen wachtwoord.

Wachtwoord

Als u uw wachtwoord kwijt bent kunt u op de login pagina een nieuwe aanvragen. U vult uw e-mailadres in en binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met daarin verdere aanwijzingen.

Wijziging gegevens

U kunt zelf in uw account uw gegevens (waaronder bijvoorbeeld e-mailadres, creditcardgegevens en wachtwoord) op elk moment wijzigen.

Een bestelling annuleren

Koop met korting

Spijt van uw keuze? Neem contact op met de klantenservice via het contactformulier.

Altijd een mooie korting

Onze bieren zijn allemaal los te koop of per pakket. Er staat altijd duidelijk aangegeven hoeveel losse stuks (flessen of blikken) er zich in een verpakkingseenheid bevinden.  

Op aankoop per doos of krat ontvangt u bijna altijd 10% korting en onze pakketten hebben wij altijd netjes naar beneden afgerond.

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...