Betalen

Veilig betalenWinkel BalieAanzicht

Bij Bier&zO betaalt u in een beveiligde (https) omgeving . Het sleuteltje of slotje in uw scherm zijn hiervan het bewijs. Ook verandert het adres van ‘http’ naar ‘https’ wat betekent dat betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept.

Betaalmethoden bij Bier&zO

U kunt bij Bier&zO op één of meer van de volgende manieren betalen:

  • image description
  • image description

Via iDEAL Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Via Paypal PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig.

Via Sofortbanking Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Er wordt regelmatig getest op de bescherming van persoonsgegevens. sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling. De consument hoeft zich niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en ook niet in het bezit zijn van een creditcard.

Kortingscodes

Heeft u een kortingscode ontvangen van Bier&zO? Dan kunt u hier makkelijk gebruik van maken door tijdens het afrekenproces de kortingscode in het daarvoor bedoelde veld in te vullen. Uw korting wordt dan automatisch met uw order verrekend.

Let op: kortingscodes hebben vaak een beperkte geldigheidsduur. Dit betekent dat een kortingscode geldig is tot een bepaalde datum en daarna komt te vervallen.

Vervallen kortingscodes geven u geen recht meer op korting of andere mogelijke voordelen bij Bier&zO.

Waar vind ik informatie over mijn facturen en betalingen?Winkelbalie

In uw account vindt u onder het tabblad “mijn bestellingen” uw betalingsinformatie en facturen.

Ik heb mijn factuur betaald, maar zie het bedrag nog open staan

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode duurt het enige tijd  voordat uw betaling bij ons is verwerkt. Tot die tijd kan het zijn dat het factuurbedrag nog open staat in uw account.

Als u de betaling heeft voldaan met creditcard, dan kan het tot wel vier weken duren voordat uw betaling is verwerkt en zichtbaar is in uw account. Als uw bestelling is verzonden, is het bedrag wel van uw creditcard afgeschreven.

Een kopie factuur

Voor uw administratie kunt u zelf een exacte kopie van uw factuur printen. Ga in uw account naar het tabblad “mijn bestellingen” en selecteert de bestelling waar u een factuur van wilt hebben.  U klikt dan op  “bestelling bekijken”. U komt dan op de overzichtspagina voor die specifieke bestelling. Hier vindt u besteladres, factuuradres, de bestelde producten, etc.  Bovenaan het overzicht vindt u in de blauwe balk een link “facturen”.  Indien u hier op klikt dan ziet u de factuur die bij de geselecteerde bestelling hoort.  Linksonder – onder   “Factuur#” vindt u een link “Factuur printen”.  Als u op deze link klikt, genereert het systeem voor u een factuur in PDF formaat. U kunt deze opslaan en ook uitprinten.

De gegevens op een (kopie) factuur kunnen niet veranderd of aangepast worden.

Hoe neem ik contact op over mijn facturen of betalingen?

Indien u een vraag heeft over uw betalingen of facturen en u kunt het antwoord niet vinden op deze pagina of op het tabblad ‘Facturen’ in uw account, dan kunt u uw vraag voor een snelle en juiste afhandeling sturen naar klantenservice@bierenzo.nl . Vermeldt u hierbij alstublieft de volgende gegevens:Overzicht

    Het bestel- of factuurnummer

    Het betaalde bedrag

    De datum van betaling

    Het rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt

    Het betalingskenmerk dat op uw afschrift vermeld staat

    De door u gebruikte bankrekening

    De naam van de rekeninghouder

In de winkel en online de beste bieren 

Bier&zO is dé bierwinkel van Nederland en België. Al 25 jaar de drijvende kracht voor de lekkerste bieren uit de hele wereld.

Meer dan 600 verschillende bieren zijn op voorraad. De eigenzinnige speciaalbierwinkel met wandbreedtes assortiment.

Bestel jouw pakket direct online of

Kom eens langs

BierenzO
Hoogstraat 54a
3011 PS Rotterdam
Via Google Maps

Bekijk op Google Maps

Kaart Bierenzo

 Winkel openingstijden    
 Maandag  gesloten
 Dinsdag  11:00 tot 17:30 
 Woensdag  11:00 tot 17:30
 Donderdag  11:00 tot 17:30
 Vrijdag  11:00 tot 17:30
 Zaterdag  10:00 tot 17:00
 Zondag  gesloten

 

Bel ons

Gedurende openingstijden: 010-4112496

Contact

Gebruik het contactformulier voor informatie en advies op maat.

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...