Lees meer

Van Moll

De vijfde stad van Nederland en geen enkele brouwerij. Dat vonden ze bij Van Moll maar vreemd en vandaar dat zij in 2013 hun eigen brewpub openden in Eindhoven. Ze vinden zelf je een brewpub een onnodig modieuze term ze vinden ze zichzelf ook gewoon een brouwerij met proeflokaal. Of een kroeg, want dat zijn ze ook.

Van Moll, wordt gerund door twee mannen genaamd Jaap en Erwin, twee mannen met een hart voor bier in het hart van de stad. Ze karakteriseren zich als zeer enthousiast voor bier dat balanceert op het randje van gekte. Zo drinken ze bier, proeven ze bier, brouwen ze bier en lezen ze bier. Tarwebier, stout en India pale ale. Geuze, saison en rauchbier. Hoe meer ze leren, hoe meer ze willen leren te hébben.

De unieke locatie, de unieke stad en de unieke bezoekers, die dingen samen bepalen de smaak en het gezicht van het bier. En daar is Van Moll het zeker mee eens, de ontmoeting tussen authentiek product en authentieke fijnproever. Een ontmoeting die ze ook in het etablissement zelf zullen waarborgen. Geen gezapig bruin café, maar ook zeker geen overdreven hip gedoe. Van Moll is modern, praktisch, licht, fris en gezellig.

Producten van deze brouwerij

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...