Budels Radler 30 cl

Brouwerij:
Budelse Brouwerij
Land:
Nederland
Type:
Alcoholvrij/ alcoholarm
Inhoud:
30 cl
Fles / Blik:
Fles
Verpakking:
1
Alcoholpercentage:
2,2%
  • Koop 24 voor € 1,26 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,40

Details

Radler bier is ontzettend populair in de Duitssprekende landen en veroverd nu ook langzaam ons kikkerlandje. Het is een mix van bier, prikwater en citroen. De meeste brouwsels die in de supermarkt liggen zijn ontzettend zoet. Dat kon anders, hebben ze waarschijnlijk bij Budels gedacht. Hun Radler is fris en heeft een lekker uitgesproken citroensmaak.

Brouwerij

We schrijven het jaar 1870. In het Zuidoost-Brabantse Budel start Gerardus Arts bier- brouwerij ‘De Hoop’. Een naam die hij kiest ‘in de hoop dat alles goed zal gaan’. Het anker, het symbool van ‘hoop’, siert het logo van de brouwerij.

Nu, vele jaren later, blijkt de wens van Gerardus Arts volledig te zijn vervuld. Want de Budelse Brouwerij, inmiddels geleid door de vierde generatie van de familie Arts, is nog steeds springlevend en succesvol. Niet alleen in het zuidoosten van Brabant, maar steeds meer ook in andere delen van Nederland.

Ondanks de toepassing van de modernste productiemiddelen is al het goede van vroeger gebleven. Zo vormen traditie en ambachtelijkheid nog altijd de basiselementen van het Budels Bier. Gebrouwen uit zacht water uit Brabantse bron, raszuivere gerst, de meest verfijnde hopsoorten en een gistcultuur met een eigen karakter. De zorg voor het product staat steeds centraal: vanaf het selecteren van de beste grondstoffen tot en met de aflevering bij de consument.

Het resultaat is een uitgebreid en verrassend assortiment bieren van de hoogste kwaliteit. Hoogst gewaardeerd door de echte bierkenner en door de jaren heen bekroond met diverse internationale erkenningen en medailles.

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...