DAVO Weizenbock 33 cl

Land:
Nederland
Type:
Bockbier, Witbier/Weizenbier
Inhoud:
33 cl
Fles / Blik:
Fles
Alcoholpercentage:
8,8%
  • Koop 24 voor € 2,61 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,90

Details

Lekker zwaar bockbier, diep robijnrood van kleur met de frisse smaak van een weizen. Kreeg in 2016 zilver voor de beste speciaalbock van Nederland en in 2017 een zilveren medaille voor beste dubbelbock van de wereld. Daar kun je mee thuis komen!

Brouwerij

DAVO is ontstaan in 2012 om vooral zichzelf van bier te voorzien. De oprichters: Arnoud, Marijn en Jos brouwden toen, jawel, in pannen. Inmiddels is DAVO uitgegroeid tot een team van 32 gepassioneerd bierliefhebbers, een brouwerij en twee bars: De DAVO Brewpub! in Deventer en de DAVO Bar in Arnhem. Voor de rest is er niets veranderd. Nog steeds werken we elke dag om fijne bieren te maken, te delen en te drinken. Met liefde en nog meer plezier. 

 

De bieren van DAVO zijn stuks voor stuk gebrouwen volgens het principe van de ‘3-pint-rule’: een regel die ervoor zorgt dat je na drie bieren nog steeds zin hebt in een slok. Of het nu gaat om een American Wheat Ale of een Russian Imperial Stout met whisky, een bier moet altijd in balans zijn.

 

Naast hun vaste assortiment: de DAVO High Five, The Don en de Café Racer, blijven de heren van DAVO graag experimenteren en vernieuwen. Maar ook herhalen, als ze merken dat een verdwenen bier erg gewild is. Zo zijn ze dan ook wel weer.

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...