Goede voornemens voor 2021? Bekijk onze alcoholvrije of -arme bieren.  

De Molen: Bierproeverij Box!


Probeer nu de Bierproeverij Box van De Molen inclusief een online tasting! Live of wanneer het jou uitkomt. In deze box vind je 12 prachtige craftbieren van De Molen, zes verschillende bieren keer twee. Zo kun je samen genieten van deze proeverij, of je doet ‘m zelf twee keer.

Brouwerij de Molen, onze eigenzinnige brouwerij in Bodegraven, organiseert een online proeverij. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 11 december om 20:00 uur. Bierambassadeur Rick Kempen, onze Biersommelier en Bierbaas Roger en Christiaan van brouwerij de Molen vertellen je alles over de bieren van De Molen en over hoe je deze het best kunt proeven. Tijdens de livestream is er de mogelijkheid om vragen te stellen, een discussie te starten én om prijzen te winnen tijdens de quiz. Heb je geen tijd op 11 december? Of wil je de proeverij nog eens terugkijken? Dat kan uiteraard ook!

Bekijk hier de proeverij live!

Hoe werkt het?


Na aankoop van de box ontvang je van ons een e-mail met daarin de aankoopbevestiging. Ook ontvang je de link van de livestream. Wij sturen op de dag zelf nog een herinnering, en de volgende dag delen wij de link om de proeverij terug te kijken. Het enige dat jij hoeft te doen, is je biertjes koud zetten!

De Bierproeverij box bevat de volgende bieren

  • Vuur & Vlam (2x)
  • Water & Vuur (2x)
  •  Hamer & Sikkel (2x)
  • Hel & Verdoemenis (2x)
  • Bommen & Granaten (2x)
  •  Op & Top (2x)