Flying Dog Salty Bitch 35,5 cl

Brouwerij:
Flying Dog Brewery
Land:
Verenigde Staten van Amerika
Type:
Overig
Inhoud:
35,5 cl
Fles / Blik:
Fles
Verpakking:
1
Alcoholpercentage:
5.3%
  • Koop 24 voor € 2,66 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95

Details

A crisp, tart potion brewed with just a hint of mandarin orange, Salty Bitch American Tart is scientifically-formulated to quench your thirst. Or not. We don't know. Electrolytes confuse us. We just make beer.

Brouwerij

Flying Dog Brewery gevestigd in Frederick, Maryland, begon haar activiteiten in de bekende wintersportplaats Aspen in Colorado in 1990. Was het bij de start nog een half café, half brouwerij (wat men in Amerika een brewpub noemt), werd het al snel een volwaardige brouwerij. Daarmee was het meteen de eerste brouwerij in Aspen in meer dan 100 jaar.

In 1991, Flying Dog’s “Doggie Style” won de “The Best Pale Ale in America” award op het Great American Beer Festival. Dit was het startschot voor de daarna alleen maar groeiende reputatie van Flying Dog.

 

<= Bekijk ook de video's en foto's


Als gevolg van die snel groeinde reputatie moest er ook een ander, met name groter, onderkomen worden gezocht en dat werd gevonden in Denver, waar meen in 1994 naartoe verhuisde. Maar helaas (of juist niet) ook daar was men snel uitgegroeid en men verhuisde naar de huidige locatie in Frederick, Maryland.

Flying Dog staat naast haar mooie bieren vooral bekend om haar (ongewone) etiketten(kunst) van de kunstenaar Ralph Steadman, die u wellicht kent als de vaste illustrator van de boeken van Hunter S. Thompson.

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...