Garantie

Bier&zO GarantieZorgvuldig ingepakt bier

De (speciaal) bieren die u bij Bier&zO kunt kopen zijn stuk voor stuk met vakmanschap en liefde gebrouwen. Bier&zO hecht er aan om dit vakmanschap en deze liefde zo goed mogelijk aan u door te geven. Volgens ons hoort daar een service bij die u de door u gewenste bieren snel en in perfecte staat bij u thuis bezorgt. Mocht u ondanks onze service niet 100% tevreden zijn, laat het ons dan weten en wij zullen er alles aan doen om dit alsnog voor elkaar te krijgen. U kunt contact met ons opnemen via klantenservice@bierenzo.nl.

Wettelijke garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging of terugbetaling.

Artikel bij ontvangst niet in perfecte staat?

Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct na ontvangst, maar uiterlijk binnen 2 maanden, dit aan ons te melden. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@bierenzo.nl .

Retourneren 

Bent u niet tevreden dan kunt uw bestelling retour sturen. De retour kosten zijn voor rekening van de klant.

Thuiswinkelorganisatie Garantie

Bier&zO staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...