Great Divide Yeti 35,5 cl

Land:
Verenigde Staten van Amerika
Type:
Stout/ Porter
Inhoud:
35,5 cl
Fles / Blik:
Blik
Alcoholpercentage:
9.5%

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,55

Details

YETI IMPERIAL STOUT is an onslaught of the senses. It starts with big, roasty malt flavor that gives way to rich caramel and toffee notes. YETI gets its bold hop character from an enormous quantity of American hops. It weighs in at a hefty 75 IBUs.

Brouwerij

Brian Dunn start in 1994 in Denver de Great Divide brouwerij. Door zijn zakenachtergrond met zijn passie voor bier te combineren lukt het hem om een brouwerij in het leven te roepen in een verlaten zuivelfabriek. In minder dan 20 jaar weet Dunn de Great Divide Brewery tot een van de meest toonaangevende (craft) brouwerijen van Noord Amerika te maken. Een hele prestatie in zo'n relatief korte tijd. Maar dat wordt allemaal begrijpelijk wanneer men eenmaal de bieren van deze brouwerij heeft geproefd..

De brouwerij heeft overigens haar naam te danken aan de geologische scheidslijn die dwars - van noord naar zuid - door de Verenigde Staten loopt. Ongeveer de Rocky Mountains volgend. Omdat de brouwerij in Denver staat, een plaats die zo goed als in de Rocky Mountains ligt en dus ook om en nabij de great divide, was de naam snel gevonden.

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 30 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...