Veelgestelde vragen


Bestellen/prijzen

Ja, bestellen bij Bier&zO is volkomen veilig. Onze bestelomgeving is beveiligd door middel van een 128 bits encryptie via een Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor zijn uw bestelgegevens, persoonsgegevens en betaalgegevens niet door derden te onderscheppen.

Ja, alle prijzen zijn inclusief statiegeld.

Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Vanaf een orderbedrag van € 75 betaalt u voor bestelling binnen Nederland geen verzendkosten. Bestelt u voor minder dan € 75 dan vragen wij binnen Nederland € 7,50. Bier is zwaar en is relatief duur om te verzenden.Vandaar dat de kosten hoger zijn dan voor een licht pakket of brievenpost.

Nee, we verkopen geen producten aan mensen onder de 18. Ook niet als het een cadeau betreft. Niet Roken - Niet Drinken NIX18.

Soms wel, maar meestal helaas niet. Als het gaat om bieren van brouwerijen die bij Bier&zO op de site heeft staan is het mogelijk dat we het kunnen bestellen.Als u een bier zoekt waarvan u de brouwerij niet op Bier&zO ziet, dan is de kans erg klein dat wij het voor u kunnen bestellen,Als u een e-mail stuurt naar klantenservice@bierenzo.nl dan kunnen wj u vraag beantwoorden.


Mijn account

Nee, dat is niet nodig. U kunt ook als (éénmalige) gast de producten van Bier&zO bestellen en kopen.

Ga naar deze pagina om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Neem contact op met onze klantenservice en u ontvangt van ons verdere instructies.

Ja, dat kan. Indien u direct na het bestellen uw order wilt annuleren dan kunt u dit doen door in te loggen op uw persoonlijke omgeving bij Bier&zO. Anders kunt u contact opnemen met Bier&zO door een e-mail te sturen naar klantenservice@bierenzo.nl .


Betaling

Bij Bier&zO kunt u met de volgende methoden betalen: 
 - Via iDEAL Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 - Via Paypal PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. 
 - Via Sofortbanking Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Er wordt regelmatig getest op de bescherming van persoonsgegevens. sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling. De consument hoeft zich niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en ook niet in het bezit zijn van een creditcard.

Voor uw administratie kunt u zelf een exacte kopie van uw factuur printen. Ga in uw account naar het tabblad “mijn bestellingen” en selecteert de bestelling waar u een factuur van wilt hebben. U klikt dan op “bestelling bekijken”. U komt dan op de overzichtspagina voor die specifieke bestelling. Hier vindt u besteladres, factuuradres, de bestelde producten, etc. Bovenaan het overzicht vindt u in de blauwe balk een link “facturen”. Indien u hier op klikt dan ziet u de factuur die bij de geselecteerde bestelling hoort. Linksonder – onder “Factuur#” vindt u een link “Factuur printen”. Als u op deze link klikt, genereert het systeem voor u een factuur in PDF formaat. U kunt deze opslaan en ook uitprinten.De gegevens op een (kopie) factuur kunnen niet veranderd of aangepast worden.


Bezorgen

Voor Nederland: Uw bestelling is doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Als een artikel niet op voorraad is, dan nemen wij binnen 1 werkdag via e-mail contact met u op om u een verwachtte levertijd mee te delen.

PostNL bezorgt uw bestelling binnen 1-2 dagen na verzending door Bier&zO.De pakketbezorgers van PostNL bezorgen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08:00 en 19:00 uur.

Als u niet thuis bent wordt een briefje in de brievenbus gedaan, hierop staat wanneer de bestelling opnieuw zal worden aangeboden. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf een ander aflevermoment te kiezen indien gewenst. De vervoerder probeert 3 maal uw bestelling af te leveren, hierna gaat het pakket terug naar Bier&zO.


Garantie

Lees op deze pagina alles over de garantie(s) die Bier&zO geeft.

Ja. Als u niet tevreden bent kunt u onder bepaalde voorwaarden uw geld terugkrijgen. Bier&zO streeft naar 100% klanttevredenheid. Het retourneren (onder bepaalde voorwaarden) van het aankoopbedrag aan niet tevreden klanten is een onderdeel van het beleid om die 100% klanttevredenheid te realiseren.

I

Ja, dat is mogelijk. Lees hier hoe je jouw bestelling retour kan sturen.


Retourneren

Lees hier hoe je jouw bestelling retour moet sturen.


Klachten

Als u een klacht hebt kunt u die kenbaar maken door een e-mail te sturen naar klantenservice@bierenzo.nl .Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij Bier&zO.Stuur uw klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer naar bovenstaande adres en vermeld “Klacht” op de envelop. Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvangt u, telefonisch of via e-mail, binnen tien werkdagen na de ontvangstbevestiging.


Overige vragen

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail van onze vervoerder dat uw bestelling onderweg is. In deze e-mail vindt u ook een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Ja, dat kan. Geef tijdens het bestelproces aan dat u uw bestelling op een ander adres wilt laten bezorgen en vul vervolgens de adresgegevens in. Dan bezorgen wij uw bestelling op dat (aflever)adres.

Bier&zO is op het volgende adres gevestigd: Bier&zO, Hoogstraat 54a, 3011PS Rotterdam

Meestal ontvangt u binnen 24 uur een antwoord.

Nederlandse liefhebbers van (speciaal)bier hebben zich verenigd in PINT, de Vereniging Promotie Informatie Traditioneel Bier. PINT heeft – de naam zegt het al – als doelstelling om de biercultuur in Nederland te promoten én te behouden. Vandaag de dag is PINT met meer dan 3000 leden de grootste biervereniging in Nederland.

Flessen zonder statiegeld van brouwerijen kunt u in de glasbak gooien. Voorbeelden zijn flesse van Nederlandse brouwerijen als De Molen, Emelisse, Jopen. Dit geldt ook voor Engelse en Amerikaanse brouwerijen als Brewdog, Fullers, Thornbridge, St. Peters, Anchor, Anderson Valley, Lefthand en Flying Dog.Flessen met statiegeld kunt u doorgaans inleveren bij een slijterij of supermarkt bij u in de buurt.Bier&zO neemt alleen flessen terug in de winkel. Kijk bij de openingstijden van de winkel om u statiegeld bij Bier&zO in te leveren.

Door gebruik te maken van dit formulier kunt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

U kunt u kortingscode gebruiken/inwisselen door deze tijdens de eerste stap van het check-out proces in het daarvoor aangewezen veld te typen. Uw korting wordt dan automatisch verrekend.

Bier&zO is het dochterbedrijf van Bier&cO.