Oersoep Sergeant Pepper 33 cl

Brouwerij:
Oersoep
Land:
Nederland
Type:
Saison
Inhoud:
33 cl
Fles / Blik:
Fles
Verpakking:
1
Alcoholpercentage:
7,0
  • Koop 24 voor € 2,75 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,05

Details

Droog en peperig. Een bier met een pittig gistprofiel. Een goede dosis hop geeft warme sinaasappel smaken. Mooi dik schuim door het gebruik van tarwemout. Bovenal een goede doordrinker die verfrissend is tijdens een hete zomer.

Brouwerij

Oersoep Brouwerij, opgericht in 2012, heeft in korte tijd een mooie naam opgebouwd in de nationale en zelfs internationale delen van de internationale bierwereld. Oersoep is een brouwerij die duidelijke keuzes maakt en het experiment durft op te zoeken.

De naam Oersoep verwijst naar het begin van het leven op aarde. Daarnaast refereert de naam aan het een aantal oude biertypen die door de brouwerij gemaakt worden, namelijk bieren met wilde gisting, iets dat uniek is in het Nederlandse brouwlandschap.

Oersoep brouwt graag gelaagde en complexe bieren. Gerookt, smakend naar het hooi in oude boerderijen of naar kruiden van een ver land. Oersoep zoekt deze smaken zowel in de traditie als in het experiment. Vanuit de soep van mout, hop en water wil oersoep altijd nieuw en uitdagend bier laten proeven. Het zijn bieren met een nadruk op een bijpassend gerecht. Het bier is namelijk een begeleider van een onvergetelijke avond.

Oersoep is kleinschalig, lokaal en onschuldig. Het kiest zijn grondstoffen bewust en werkt voor zover mogelijk met lokale en biologische producten.

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 25 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen