St. Christoffel Tripel 33 cl

Brouwerij:
St. Christoffel
Land:
Nederland
Type:
Tripel
Inhoud:
33 cl
Fles / Blik:
Fles
Verpakking:
1
Alcoholpercentage:
8,5%
  • Koop 24 voor € 2,25 per stuk. en ontvang 10% korting

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50

Details

Het vijfde bier van St. Christoffel is een kruidige, frisse tripel met nagisting op fles en met een alcoholpercentage van 8.5%. Wat ons betreft een schoolvoorbeeld van deze bierstijl.

Brouwerij

Christoffel Bier is vernoemd naar Sint-Christoffel, de patroonheilige van alle reizigers. In de voetsporen van Sint-Christoffel heeft het gelijknamige bier een boeiende reis afgelegd vanaf haar ontstaan tot aan de dag van vandaag.

Het reisverslag begint in 1986 wanneer Leo Brand, telg uit de gelijknamige beroemde Limburgse bierfamilie, zich met een brouwerij vestigt in de historische binnenstad van Roermond. Hier begint hij met het kleinschalig brouwen van onderscheidende speciaalbieren onder de naam Sint-Christoffel. Leo kiest voor het brouwen van unieke, ondergistende, ongefilterde en ongepasteuriseerde bieren.

Door de toenemende vraag besluit de brouwer na negen jaar af te reizen naar de Roerstreek, net buiten Roermond. Dankzij investeringen in de brouwerij en verdere professionalisering wordt Christoffel al snel gezien als een vooraanstaande brouwerij onder de kleinschalige Nederlandse speciaalbier brouwerijen.

Het constante element in al die jaren was - en is - het met passie brouwen van unieke bieren met een onderscheidend karakter! St. Christoffel zal de passie blijven vertalen naar deze kwalitatieve, eigenzinnige en vooral smakelijke bieren!

Deel jouw productervaring met andere lezers...

Stay informed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste biernieuws en actuele topaanbiedingen.

 

Over Bier&zO

Onze winkel in Rotterdam

Bekijk onze openingstijden 

Winkel Bier&zO Rotterdam

Al 25 jaar bier uit de hele wereld

Onder de 18? Geen bier.

NIX18

 

Volg ons op Facebook & Instagram!

Volg Bier&zO op Facebook

 

Een moment geduld a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen